NATURligvis - privat pasningsordning for 0-3 årige

Tlf 29299128 - E-mail: rikkeclausen84@gmail.com

Hvad er NATURligvis for en størrelse?

NATURligvis er en privat pasningsordning på landet ved Stakroge, kun få km udenfor Sdr Omme. Jeg er godkendt som privat børnepasser af Billund kommune, som også fører tilsyn med NATURligvis.

NATURligvis startede den 1. september 2018, så alt er endnu meget nyt.

I NATURligvis skal alle børn trives så de kan udvikle sig og skabe gode relationer. Hvert enkelt barn skal ses og høres som det lille menneske det er og føle sig anerkendt. Derfor er nogle af hovedelementerne i min pædagogik tryghed, forudsigelighed, relationsdannelse og ikke mindst masser af "tøffetid" hvor der er tid til bare "at være". Dette arbejder jeg primært med gennem tid og oplevelser i naturen hvor vi har mulighed for at mærke vind og vejr, hvor der er højt til loftet og rigeligt med plads til leg og bevægelse. Vi vil tage på ture i nærmiljøet hvor vi kan besøge forskellige gårde, lege i skoven eller på den store legeplads. 

I NATURligvis bor også 2 hunde, et jordegern, en kanin, og en masse høns og kyllinger som børnene selvfølgelig kan være med til at klappe og kæle. Hver formiddag fodre og vander vi vores dyr og børnene hjælper til så godt de kan.

Når vejret er dårligt har vi mulighed for at tage i gymnastiksalen og få os rørt. 

Vi vil jævnligt mødes med andre dagplejere og deres børn og når tiden nærmer sig vil vi besøge børnenes kommende børnehaver.


Lidt om mig..

Jeg hedder Rikke og er 34 år gammel. Jeg bor på en nedlagt landejendom sammen med Lene og vores 3 børn på 10, 10 og 14 år. 

Jeg er uddannet pædagog fra 2008 og har bl.a. arbejdet i vuggestue, naturbørnehave, idrætsbørnehave og så har jeg været leder i en lille, privat integreret daginstitution.

Jeg interesserer mig for naturen og elsker at opholde mig ude i alle situationer. Jeg nyder at mærke hvordan vind i håret og regn på kinderne har en positiv indvirkning på mit humør. Jeg elsker at være ude sammen med børnene og opleve naturen sammen med dem. Her er der højt til loftet og albuerum, så vi kan synge højt og løbe og trille ned ad bakkerne. 

Jeg sætter stor pris på dyr, store som små. Derfor har vi også lidt dyr som børnene selvfølgelig skal være med til at fodre og kæle med, i det omfang de lyster og evner.